Αυτός είναι ο λόγος που ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα κάνουν άλλο παιδί

Αυτός είναι ο λόγος που ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα κάνουν άλλο παιδί

Κι ενώ ο καρπός του έρωτα του με τη Μέγκαν Μαρκλ, η μικρή Lilibet - Diana, είναι πλέον στην αγκαλιά του,ας θυμηθούμε μία παλαιότερη δήλωση του Χάρι, ο οποίος είχε αποκαλύψει το μακρινό 2019 σε συνέντευξη του, πως το πολύ να κάνουν δύο παιδιά μέχρι εκεί.

Χαρακτηριστικά είπε: «Νομίζω πως, εξαιτίας των ανθρώπων που έχω γνωρίσει και των τόπων που ήμουν αρκετά τυχερός να μπορέσω να επισκεφτώ, είχα πάντα μια έλξη και αγάπη για τη φύση. Πλέον βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα, χωρίς αμφιβολία. Παρόλα αυτά είχα ανέκαθεν την ανάγκη να θέλω να το διασφαλίσω αυτό, ακόμα και πριν αποκτήσω παιδιά και ευχόμενος πάντα να αποκτήσω..”

Τότε η δημοσιογράφος του απάντησε γελώντας: “ Όχι πολλά!” σχετικά με το πλήθος των μελών της οικογένειας που σκοπεύει να φέρει στον κόσμο.

Ενώ ο Πρίγκιπας της απάντησε διαβεβαιώνοντάς την: “Δύο το πολύ! Πάντα θεωρούσα πως ο κόσμος μας είναι δανεικός. Όντας σκεπτόμενος όπως όλοι μας, θεωρώ πως πρέπει να καταφέρουμε να αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τις γενιές που θα ακολουθήσουν.”

Έτσι, αν ο Χάρι εξακολουθεί να έχει τα ίδια πιστεύω και αν και η Μέγκαν συμμερίζεται τις απόψεις του συζύγου της, μάλλον δεν θα δούμε την οικογένειά τους να μεγαλώνει άλλο.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρι και η Μέγκαν, ανακοινώνοντας την είδηση της άφιξης της κορούλας Lilibet στο website τους, έγραψαν:

“Στις 4 Ιουνίου, είχαμε την ευλογία να υποδεχτούμε την κόρη μας Lili. Ο ερχομός της μας έφερε περισσότερα απο όσα θα μπορούσαμε να έχουμε ζητήσει και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τις ευχές όλων σας. Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη και την υποστήριξή σας σε αυτή την ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή που ζούμε.”

Πηγή: Must