Την προσεχή Δευτέρα (16/08) η αμερικανίδα καλλιτέχνης και performer Μαντόνα, πρόκειται να σβήσει τα 63 κεράκια στην τούρτα, και όπως μάς δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι εορτασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μιλώντας μέσα από μια ανάρτησή της στην πλατφόρμα στους ακόλουθούς της, κάνει τον δικό της απολογισμό και τους ζητά το δώρο της, που είναι το μοναδικό πράγμα που θέλει για φέτος, έτσι ώστε να καταφέρει να βάλει και αυτή το λιθαράκι της στην παγκόσμια υγεία.

Αυτό δεν είναι άλλο, από μια δωρεά στο νοσοκομείο που έχει ιδρύσει στο Malawi, που είναι το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την υγεία των παιδιών εκεί, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, χρειάζονται 50 νέα κρεβάτια για τα παιδιά, κάνοντας αυτή την πράξη το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει.

Στο βίντεο, την ακούμε να λέει συγκεκριμένα, «όπως ξέρετε έχω ένα νοσοκομείο που έχτισα πριν από τέσσερα χρόνια στο Blantyre. Είναι το μόνο νοσοκομείο που φροντίζει τα παιδιά. Είναι το μόνο νοσοκομείο που προσφέρει εντατική φροντίδα. Είναι η μόνη παιδιατρική μονάδα που υπάρχει σε ολόκληρη τη χώρα».

Ταυτόχρονα, εξηγεί το πόσο δύσκολο είναι να μαζευτούν λεφτά για τις ανάγκες του νοσοκομείου, κάτι που η ίδια δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της, έτσι καταφεύγει στο να ζητά τη βοήθεια των συνανθρώπων της. Λέγοντας, «θέλω να σιγουρέψω πως κάθε παιδί που έρχεται στο νοσοκομείο και πραγματοποιεί κάποια εγχείρηση έχει ένα κρεβάτι για να αναρρώσει στη συνέχεια και είναι φροντισμένο», τονίζοντας πως όποιος αγοράσει ένα κρεβάτι θα δοθεί το όνομά του σε αυτό.

Με τα ποσά που μπορεί να διαθέσει κάποιος να ξεκινούν από τα 25 δολάρια και να φτάνουν μέχρι το ποσό των 5000, κάτι που θα καλύψει αργότερα την αγορά των κρεβατιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Πηγή: must.com.cy

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις