Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ο Κάνιε απάτησε την Κιμ

Μπορεί να πέρασαν περίπου επτά μήνες από την μέρα που μάθαμε πως η Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους, ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ εξακολουθούν να ασχολούνται με τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και να φέρνουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που αγνοούσαμε.

Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό πως η πέτρα του σκανδάλου ήταν μια τραγουδίστρια. Αν και το όνομά της, δεν ήταν γνωστό ως πριν λίγες ώρες... όπως μπορείτε να φανταστείτε, αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για την Christina Milian με την οποία ο ράπερ διατηρούσε σχέση κατά την διάρκεια του γάμου του με την Kardashian και σύμφωνα με πηγή από το κοντινό του περιβάλλον στην Sun, ο West καμάρωνε για τον νέο του έρωτα.

Να θυμίσουμε πως ο Kanye West και η Christina Milian έκαναν περιοδεία μαζί το 2004 και τέσσερα χρόνια μετά, συνεργάστηκαν στο hit της τραγουδίστριας, Diamonds.

 

«Ο Kanye τα ομολόγησε όλα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, την οποία όμως είδαν μόνο μέλη της ομάδας του. Είχε μιλήσει για την απιστία του στην Kim Kardashian, και ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχε κάνει κάτι με την Christina Milian», ανέφερε στην Sun πηγή από το κοντινό του περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας πως ο Kanye West είχε απατήσει την Kim Kardashian με την τραγουδίστρια.


Παρά τα όσα ακούγονται και τον σάλο που προκλήθηκε με το όνομά της, η Christina Milian η οποία από το 2020 είναι παντρεμένη με τον Matt Pokora δεν έχει σχολιάσει το γεγονός. Η ίδια μάλιστα,  έκανε ένα story στο Instagram της στο οποίο ευδιάθετη κρατούσε τον 4μηνών γιο της, Kenna, και παρακολουθούσε τον Pokora να παίζει πιάνο.

Πηγή: MUST