Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους

Μπορεί να φταίει ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία τους. Να είναι κλειστοί εκ φύσεως ή να είναι καχύποπτοι και να μην εμπιστεύονται κανέναν. Μπορεί όμως και να φταίει το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται αρκετά στο να κάνουν φίλους, ακόμα και στην ενήλικη ζωή τους.

Μπορεί να φταίει ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία τους. Να είναι κλειστοί εκ φύσεως ή να είναι καχύποπτοι και να μην εμπιστεύονται κανέναν. Μπορεί όμως και να φταίει το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τα τέσσερα ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να κάνουν φίλους. Αν ανήκεις κι εσύ σε ένα από αυτά, το νου σου.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα δυναμικό ζώδιο, που τα πάει πολύ καλά… με τον εαυτό του.

Κι αυτό γιατί, θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, αποφεύγει μανιωδώς τις εκπλήξεις και γενικά, τον τρομάζει το άγνωστο. Είναι άψογος στο να σχεδιάζει τη ζωή του και αποστρέφεται καθετί, που τον βγάζει εκτός πλάνου.

Αυτό λοιπόν, επηρεάζει και τις φιλίες του, τις οποίες τις κρατάει από τα παιδικά του χρόνια. Δεν του αρέσει να κάνει καινούριες γνωριμίες, ούτε είναι άνθρωπος που θα πιάσει κουβέντα με τον καθένα, πόσο μάλλον να ανοιχτεί σε ένα καινούριο φίλο.

Παρόλα αυτά, ο Ταύρος είναι ένας υπέροχος και πιστός φίλος.

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι ότι ο Αιγόκερως δεν είναι και πολύ κοινωνικό ζώδιο.

Τον ενδιαφέρει πρωτίστως η δουλειά και η καριέρα του και κάνει focus εκεί. Αυτό δεν του επιτρέπει και πολλές κοινωνικές συχνωτίσεις, που θα του άνοιγαν τον δρόμο για νέες φιλίες. Είναι τόσο προσκολλημένος σε αυτά που έχει στο νου του, που δεν αρέσκεται σε νέες γνωριμίες και νέες περιπέτειες.

Του αρέσει να μένει πιστός σε αυτά που ξέρει και κατανοεί, σε αυτά που μπορεί να διαχειριστεί.

Υδροχόος
Απρόβλεπτος ο Υδροχόος ακόμα και στις φιλίες του.

Δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει από αυτό το ζώδιο. Πλήρως αυτόνομος, του αρέσει να κάνει ότι θέλει, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα αν τον πιάσεις εξαπίνης. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα δύσκολο στην επικοινωνία του με τους άλλους, πολλώ μάλλον με άγνωστους.

Αν λοιπόν, δεν καταφέρεις να τον χαλαρώσεις ή θα τη βγάλετε στη μούγκα ή θα αντιπαθήσετε ο ένας τον άλλο.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός από την άλλη, το παίζει άνετος και κουλ, αλλά μόνο με αυτούς που αισθάνεται οικειότητα.

Αν του συμβεί να βρεθεί με αγνώστους σίγουρα θα κλειστεί στον εαυτό του και θα αφήσει τους άλλους να κάνουν το πρώτο και το δεύτερο βήμα. Επειδή είναι εκ φύσεως καχύποπτος και δεν εμπιστεύεται εύκολα, δεν προχωρά άνετα σε προσωπικές αποκαλύψεις κι εξομολογήσεις.

Κι επειδή έχει αυτό το πέπλο μυστηρίου να πλανάται από πάνω του, πολλοί βαριούνται ή δεν θέλουν να ασχοληθούν μαζί του. Ωστόσο, αν κάποιος επιμείνει σίγουρα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του και θα ανακαλύψει πόσο υπέροχο άτομο είναι.

Πηγή: Savoir Ville