Μαντεύεις ποιος είναι πρώτος στη λίστα με τα πιο κυνικά ζώδια;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κυνισμός χρησιμοποιείται για να αποκρύψει καλύτερα μια συγκεκριμένη ευαισθησία που αυτά τα άτομα θεωρούν ως αδυναμία.

Ο κυνισμός συνδέεται συχνά με την κακία και το μίσος. Οι κυνικοί άνθρωποι φαίνεται να στερούνται συναισθήματα, ζεστασιά ή ενσυναίσθηση. Έχουν την ικανότητα να γελούν με οτιδήποτε και να περνάνε απευθείας στην επίθεση χωρίς να κάνουν ερωτήσεις. Άλλοτε χωρίς να το συνειδητοποιούν, άλλοτε από καθαρή αμηχανία.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κυνισμός χρησιμοποιείται για να αποκρύψει καλύτερα μια συγκεκριμένη ευαισθησία που αυτά τα άτομα θεωρούν ως αδυναμία.

Εδώ σου παρουσιάζουμε τα 4 πιο κυνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είχες κάποια αμφιβολία για το ποιος θα ήταν πρώτος στη λίστα;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο κυνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του είναι η φυσική δυσπιστία του για τους ανθρώπους. Κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και των ταμπού, αυτό τον κάνει να συνειδητοποιεί έντονα την πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής, καθώς και αρκετά έξυπνο ώστε να διατηρεί τον έλεγχό του ανά πάσα στιγμή.

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού έχει πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά θέλει να τα κρατήσει για τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι τόσο πρακτικοί σε όλες τις πτυχές της ζωής που μερικές φορές αισθάνονται απογοητευμένοι και μελαγχολικοί για τα πάντα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι Αιγόκεροι είναι ευαίσθητα ή ακόμα και αδύναμα όντα που φοβούνται μήπως απογοητευτούν και εγκαταλειφθούν ξαφνικά. Στη συνέχεια θα αναπτύξουν ένα ορισμένο επίπεδο δημιουργικότητας για να προστατευτούν από πιθανές απογοητεύσεις, όπως αυτές που μπορεί να έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Τοξότης

Η λαμπερή και φιλική εμφάνιση του Τοξότη κρύβει μια κυνική. Αν έχεις την ατυχία να τον ενοχλήσεις, δεν θα διστάσει να στο ανταποδώσει. Ο Τοξότης θα σου επιτεθεί διακριτικά και θα θέλει να διαφωνήσει μαζί σου μόνο για να σε στενοχωρήσει, ακόμα κι αν ξέρει ότι κάνει λάθος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ονειροπόλος αλλά δυσκολεύεται να κάνει μεγάλα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Συνήθως αγωνίζεται να ζήσει και να απολαύσει το παρόν. Μπορεί επίσης να απογοητευτεί γρήγορα όταν οι παρούσες δομές και τα συστήματα δεν λειτουργούν για την ευημερία της κοινωνίας και το τεράστιο μέγεθος των προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν. Αυτά τα θέματα τον κάνουν να αντιδρά πάντα λίγο πιο κυνικά από όσο αντέχουν οι άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Fisherman sandals: Τα αμφιλεγόμενα σανδάλια του φετινού καλοκαιριού

Η αλήθεια πίσω από 8 συχνά επαγγελματικά λάθη και αποτυχίες
 

Πηγή: savoirville