Οι βόλτες έξω από τα μαγαζιά με μονόπετρα: Αρραβωνιάζεται ξανά ο Μπεν Άφλεκ την JLO;- (pic)

Οι βόλτες έξω από τα μαγαζιά με μονόπετρα: Αρραβωνιάζεται ξανά ο Μπεν Άφλεκ την JLO;- (pic)

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να αποφεύγουν να μιλάνε για τα κοινά τους σχέδια, ωστόσο οι τελευταίες τους κινήσεις αποδεικνύουν πως η σχέση τους μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή. Λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν για σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Μπεν ξεκίνησε να ψάχνει για δαχτυλίδι...

Αναλυτικότερα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων τον είδαμε να κοιτάζει μονόπετρα στο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co. Ω.

Σύμφωνα όμως με τον ξένο Τύπο, όσο πολύ και αν θέλει να ζητήσει το χέρι της καλής του πάντως είναι αποφασισμένος να μην κάνει βιαστικές κινήσεις ώστε να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Μπεν Αφλεκ διάλεξε για την JLO  δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους... αλλά η ζωή φέρνει ανατροπές και να που πάλι είναι μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πηγή: must