Κλείσιμο

Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Το εντυπωσιάκο μονόπετρο και το παραμυθένιο σκηνικό (pic)

Η Kourtney, η μεγαλύτερη αδελφή από την οικογένεια Kardashian, αρραβωνιάστηκε χθες 17 Οκτωβρίου κι ετοιμάζεται για τον πρώτο της γάμο με τον αγαπημένο της Travis Barker, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες, ζουν τον ερωτά τους στο έπακρο και δεν το κρύβουν.

Ο ντράμερ έκανε πρόταση στην 42χρονη σύντροφό του, σε ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό στην παραλία του Montecito στην Καλιφόρνια.

Η παραλία ήταν διακοσμημένη με εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα και ανάμμενα λευκά κεριά, δημιουργώντας έτσι την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να δώσει υποσχέσεις αγάπης εφόρου ζωής.

Η Kourtney θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της ορισμένα στιγμιότυπα από την μέρα εκείνη, συμπεριλαμβανομένου και του υπέροχου εκεινού σκηνικού, γράφοντας στη λεζάντα : «Για πάντα».

Επίσης, η 15χρονη κόρη του Barker, μοιράστηκε στο δικό της προσωπικό προφιλ στο Instagram, το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο μπαμπά της στη μέλλουσα σύζυγό του, κατά τη διάρκεια του δείπνου που έλαβε χώρα μετά την πρόταση, για τις οικογένειες των μελλόνυμφων.

 

Πηγή: Must