Άρμι Χάμερ: Οι βαριές κατηγορίες για κανιβαλιστικό εθισμό στο σεξ και η αποτοξίνωση

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2021 κάνοντας αποτοξίνωση -- ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βία κατά των γυναικών και για κανιβαλιστικό εθισμό στο σεξ.

Η εφημερίδα Sun επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία ο Χάμερ έχει πλέον βγει από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία πέρασε 9 μήνες. «Τα πάει πολύ καλά και είναι υπέροχα νέα για την οικογένειά του. Είναι πίσω στα νησιά Κέιμαν» είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Ο Χάμερ παραμένει υπό έρευνα στο Λος Άντζελες για κατηγορίες ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά αλλά και κανιβαλιστικές τάσεις κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών συνευρέσεων.

Πρώην ερωμένη του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι «την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους», αναφέρει η Sun, προσθέτοντας ότι φέρεται να άφησε μια σειρά από προσβλητικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες.

«Είμαι εκατό τοις εκατό κανίβαλος. Θέλω να σε φάω», έλεγε σε ένα μήνυμα.

«Πρέπει να πιω το αίμα σου», έγραφε σε άλλο. «Θα γίνω πολύ άτακτος και kinky μαζί σου».

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ολοκλήρωσε την έρευνά της για τις καταγγελίες βιασμού εναντίον του Χάμερ και διαβίβασε την υπόθεση στο γραφείο του τοπικού εισαγγελέα, ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες το TMZ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ