5 αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χειμώνα

Όσο αναζωογονητικό και αν είναι το ξεστόλισμα του δέντρου μετά την περίοδο των γιορτών, το σπίτι τείνει συχνά να μοιάζει άδειο και βαρετό. Συνδυαστικά, δε, με τον γκρι, κρύο καιρό έξω, η flat διακόσμηση μόνο να μας ρίξει τη διάθεση μπορεί.

Επειδή όμως θέλουμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος δυναμικά, διατηρώντας τη θετική μας διάθεση, συγκεντρώσαμε τα 5 αγαπημένα μας διακοσμητικά για φέτος τον χειμώνα. Λίγα και απλά βήματα αρκούν για να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του χώρου σου, κάνοντας το σπίτι πιο cozy από ποτέ!

Faux fur κουβέρτα

Μια faux fur κουβέρτα είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Όχι μόνο σε κρατάει ζεστή αλλά είναι σα μια σφιχτή αγκαλιά στο τέλος μια κουραστικής μέρας. Με το που την τυλίξεις γύρω σου, νιώθεις αμέσως την ψυχή σου να γαληνεύει! Ειδικά δε, αν είναι και όμορφη για να την αφήνεις σαν ριχτάρι στον καναπέ, όπως αυτή από το Zara Home, θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου χειμερινή αγορά!

Διακοσμητικά (και όχι μόνο) κεραμικά πιάτα

Τα κεραμικά πιάτα είναι all-time αγαπημένο διακοσμητικό. Πέρα από την αντοχή και τη διαχρονικότητά τους, έχουν και ποικιλία χρήσεων. Επιλέξαμε αυτό το σετ από 4 κεραμικά πιάτα, ζωγραφισμένα στο χέρι από τη Χριστιάννα Οικονόμου. Τα χρώματα και τα σχέδια ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης ενώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν αξεσουάρ ή σαν χώρο αποθήκευσης κοσμημάτων και daily essentials (όπως τα κλειδιά και η μάσκα σου). Φυσικά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο φαγητό, αν θες να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου γεύμα ή έχεις καλεσμένους!

Λαμπάκια

Δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος από τα λαμπάκια για να έχεις μια cozy ατμόσφαιρα όλη μέρα! Προσάρμοσέ τα στο χώρο σου και δοκίμασε να τα βάλεις στον τοίχο, τη βιβλιοθήκη ή κάποιο έπιπλο. Όποια τοποθεσία και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγικό, οπότε απόλαυσέ το!

Coffee Table Books

Ένα καλό coffee table book είναι και ευχάριστο στην ανάγνωση αλλά και όμορφο αισθητικά! Όχι μόνο δίνει χρώμα στον χώρο αλλά προσδίδει και μια πινελιά κομψότητας. Επιπλέον, μπορείς να βρεις όμορφα coffee table books για σχεδόν κάθε θέμα που μπορεί να σε ενδιαφέρει, οπότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο που σε εκφράζει πλήρως.

Αρωματικά Κεριά

Φυσικά, δεν μπορούν να λείπουν τα αρωματικά κεριά από την ιδανική χειμερινή διακόσμηση! Συνδύασε διάφορα κεριά κορμούς σε ποικίλη μεγέθη και χρώματα για μοναδικές, cozy συνθέσεις ή επίλεξε κάποιο αρωματικό κερί για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σου. Το μαύρο κερί Stoneware της WAKS έχει φανταστικό άρωμα αλλά αναβαθμίζει διακριτικά το χώρο, όπου κι’ αν το τοποθετήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

4 ζώδια που ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

9 fashion items που θα σε κρατήσουν ζεστή και κοστίζουν λιγότερο από 60€

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: savoir ville