Angèle: Tο κορίτσι-θαύμα του Βελγίου έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix

Λογικά ανήκεις σε μία από τις παρακάτω 3 κατηγορίες: Είτε ακούς την Angèle από τον πρώτο κιόλας δίσκο και στηρίζεις τη μουσική της, είτε την έμαθες μέσα από το Fever που τραγούδησε μαζί με τη Dua Lipa, είτε δεν ήξερες καν την ύπαρξή της μέχρι σήμερα. Όπως και να’χει, μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Netflix, η Angèle έχει την ευκαιρία να πει την ιστορία της και να ξανασυστηθεί, σωστά αυτή τη φορά.

H Angèle άνοιξε τα παλιά της ημερολόγια για να θυμηθεί όσες σκέψεις έκανε στην αρχή της καριέρας της

Είναι και η ίδια μία περίπτωση “σταρ” που βρέθηκε πολύ ξαφνικά στο υψηλότερο βάθρο και από εκεί και πέρα δεν κύλησαν όλα ομαλά. Στο trailer του ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε δύο πολύ σημαντικές περιόδους για την ίδια. Η πρώτη ήταν όταν μία φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε παρά τη θέληση της σε ένα αφιέρωμα του Playboy. Η φωτογράφιση είχε γίνει καιρό πριν, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε την Angèle. Κι ενώ και οι ίδια και οι υπεύθυνοι του περιοδικού είχαν συμφωνήσει να μην χρησιμοποιηθεί αυτή η φωτογραφία, τελικά αθέτησαν αυτή τη συμφωνία. Ακόμη και όταν η Angèle αποφάσισε να κάνει το come out της με ένα ποστ στο Instagram, είχε αργότερα να αντιμετωπίσει τα σχόλια και την κριτική του κοινού της.

Για καιρό, η ίδια ένιωθε πως είχε χάσει τον εαυτό της. Η εικόνα της “celebrity” είχε χτιστεί, όμως η πραγματική Angèle είχε χαθεί μέσα σε αυτή. Δεν ξέρει αν αυτό οφείλεται στη νεαρή ηλικία ή σε όσα συνέβαιναν γύρω της, ωστόσο τώρα μπορεί να το αντιληφθεί πιο καθαρά. Έζησε μερικές τραυματικές εμπειρίες και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ επέλεξε να τις μοιραστεί με όσους νοιάζονται να τις ακούσουν.

Για την Angèle, η δημιουργία του ντοκιμαντέρ ήταν μία “θεραπευτική” διαδικασία

Το ίδιο ισχύει και για τα τραγούδια της. Όποτε εκείνη δεν αισθάνεται ο εαυτός της, επιλέγει να το μεταφέρει και στην τέχνη της. Η ιδέα για το επόμενο άλμπουμ ήρθε μέσα στην καραντίνα. Η ιδέα για το ντοκιμαντέρ ήταν κάτι που δεν υπήρχε καν στο μυαλό της. Ωστόσο, και τα δύο λειτούργησαν άψογα μαζί για να επιφέρουν την πολυπόθητη εσωτερική γαληνή.

Παράλληλα, η ίδια δεν ασχολείται μόνο με τη μουσική. Πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία Annette και περπάτησε το κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με την Marion Cotillard και τον Adam Driver. Σύντομα θα τη δούμε και στη νέα ταινία από το franchise του Αστερίξ και Οβελίξ, σε σκηνοθεσία του Guillaume Canet.

Μέχρι τότε έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα μέσα από το ντοκιμαντέρ της, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οι εναλλακτικές και λιγότερο αγχωτικές φράσεις αντί του «Πρέπει να μιλήσουμε»

Vanilla Chai: Πώς θα φτιάξεις σπίτι σου το πιο απολαυστικό ρόφημα του χειμώνα

Πηγή: savoirville