Amy Winehouse: Το ιλιγγιώδες ποσό που λαμβάνει η οικογένεια της μετά τον θάνατο της

Η Amy Winehouse, ήταν μία από τις τραγουδίστριες που ξεχώρισε αμέσως για τη φωνή της και τα τραγούδια της.

Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, όμως «έφυγε» πολύ νωρίς από τη ζωή, σε ηλικία 27 μόλις ετών.

Ακόμη και σήμερα, τα τραγούδια της έχουν μείνει ανεξίτηλα και τα ακούει κανείς τόσο σε κάποιο μπαρ, όσο και στο ραδιόφωνο.

Η μεγάλη καριέρα που έκανε η Amy Winehouse, αποτυπώνεται ακόμα και σήμερα, αφού κάθε χρόνο ένα ιλιγγιώδες ποσό πηγαίνει από τη μουσική της στην οικογένειά της.

Μία δεκαετία μετά τον τραγικό της θάνατο η μουσική της φέρνει ακόμη τόσα κέρδη που οι γονείς της Mitch και Janis Winehouse έχουν τρεις εταιρείες που διαχειρίζονται τα εισοδήματα από την δισκογραφική της δουλειά.

Η πρώτη λέγεται Openville Ltd και έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια στα shows. Αυτή κοστίζει περίπου 1 εκατ. λίρες στην τράπεζα.

Στον τελευταίο οικονομικό απολογισμό τον Μάρτιο, η εταιρεία που λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2017, έχει μετρητά στην τράπεζα που φτάνουν τις 969.598 λίρες.

Η δεύτερη εταιρεία, «MW Records Ltd» στην οποία διευθυντής είναι μόνο ο Mitch, κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο και συγκεκριμένα 460.362 λίρες.

Συνολικά και οι τρεις εταιρείες, δίνουν στην οικογένεια της Amy, περίπου 1.344.813 λίρες, κάτι το οποίο αποδεικνύει πως η μουσική της είναι ακόμη επίκαιρη.

Πηγή: Must