Άμπερ Χερντ: «Σηκώνει το γάντι» και απαντά στον Τζόνι Ντεπ μετά το μήνυμά του μέσω TikTok

«Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι προχωράει μπροστά, τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω», ανέφερε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ σε δήλωσή του, μέσω του περιοδικού People

Η Άμπερ Χερντ «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στο πρώτο TikTok του Τζόνι Ντεπ, στο οποίο ο ηθοποιός υποστήριζε ότι προχωράει μπροστά μετά τη νίκη του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι "προχωράει μπροστά", τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω», ανέφερε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ σε δήλωσή του, μέσω του περιοδικού People. 

«Το μήνυμα της απόφασης του δικαστηρίου στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι να φοβάστε να αντιδράσετε και να μιλήσετε ανοιχτά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η 36χρονη Άμπερ Χερντ, αναφέρθηκε, επίσης, στο μέλλον των δικαιωμάτων των γυναικών και στη δήλωση που έκανε μετά τη δικαστική της ήττα από τον πρώην αγαπημένο της. 

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή της η ηθοποιός.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η ηθοποιός σημείωσε: «Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Στην πρώτη του ανάρτηση στο TikTok, ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους και εξέφρασε την επιθυμία να προχωρήσει πλέον μπροστά. «Έχουμε πάει παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό πράγμα μαζί, και όλα αυτά επειδή νοιαστήκατε», έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Και τώρα, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ». 

Πηγή: skai.gr