Η Stella McCartney και το cast της σειράς “Sex Education” συνεργάζονται για καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού

Αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια Stella McCartney συνεργάστηκε με το cast της επιτυχημένης κωμικής τηλεοπτικής σειράς του Netflix “Sex Education” σε μια καμπάνια με τίτλο “Toilet, Teeth, Tits (TTT)”.
Το τρίλεπτο αστείο, αλλά ενημερωτικό video, στοχεύει να αποδομήσει τους μύθους γύρω από τον καρκίνο του μαστού, καθώς και να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη σημασία της αυτοεξέτασης. Το μήνυμα που θέλει να περάσει; Στην καθημερινή πρωινή ρουτίνα «τουαλέτα και πλύσιμο δοντιών» έρχεται να προστεθεί και ο έλεγχος του στήθους.

«Φέτος είναι η έβδομη ετήσια καμπάνια μας για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και είμαι τόσο περήφανη για όσα έχουμε καταφέρει», τονίζει η σχεδιάστρια Stella McCartney. «Η μαμά μου η Linda παραμένει για πάντα στην καρδιά μου και με παρακινεί να μην επαναπαύομαι μέχρι να συγκεντρώσουμε αρκετά κεφάλαια και επίγνωση για να τερματίσουμε αυτήν τη φρικτή ασθένεια».

 

Στο video βλέπουμε τη σχεδιάστρια να πρωταγωνιστεί ως εκπαιδεύτρια με το όνομα Ella Alets, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Aimee Lou Wood, Chinenye Ezeudu, Sami Outalbali, Mimi Keene, Chaneil Kular και Simone Ashley, οι οποίο ακολουθούν τις οδηγίες της.

Μάλιστα, η Ezeudu τόνισε για το video: «Ήταν τόσο διασκεδαστικά τα γυρίσματα και είναι μια τόσο σημαντική καμπάνια να συμμετέχεις, καθώς το θέμα είναι κοντά στην καρδιά μας».

Η βρετανική μάρκα της Stella McCartney προσέγγιζε πάντα σοβαρά θέματα με την απαραίτητη αίσθηση του χιούμορ
Αυτή η συνεργασία λοιπόν, μοιάζει κάτι παραπάνω από ξεχωριστή. Αν αναλογισθούμε μάλιστα την τεράστια απήχηση της σειράς στις νεαρές ηλικίες και τις διθυραμβικές κριτικές που έχει αποσπάσει, αυτή η καμπάνια είναι ιδανική.

«Όλο το cast ήταν πολύ αφοσιωμένο και ενθουσιασμένο που θα στήριζε τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και μου αρέσει πόσο εύκολο και διασκεδαστικό είναι να θυμάσαι να ακολουθείς το Toilet, Teeth, Tits (TTT)!», δήλωσε η σχεδιάστρια. «Είναι η απόλυτη ελπίδα μου ότι οι νέες γυναίκες θα ενσωματώσουν αυτά τα τρία απλά βήματα στην πρωινή τους ρουτίνα και ότι μπορούμε να σώσουμε αυτές και τις οικογένειές τους τον τρομερό αντίκτυπο αυτής της ασθένειας», πρόσθεσε.

Υψηλή μόδα και κωμική τηλεόραση συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι άξιο θαυμασμού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το Future Faking είναι συναισθηματική χειραγώγηση και μπορεί να μην το αντιληφθείς

Ασκήσεις ηρεμίας: Δημιουργώντας την προσωπική σου ‘’ρουτίνα’’ χαλάρωσης

 

Πηγή: Savoir Ville