Πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών στο Μetropolitan General

Οι κορυφαίοι ιατροί του, ο υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, οι διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και οι συνεχόμενες διακρίσεις του, συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία του προγράμματος.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών ξεκίνησε το 2016 μέσω της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης-ΑΧΕΠΑ ενώ τώρα υποστηρίζεται από την Cerca Trova Ltd. Στους φοιτητές που συμμετέχουν, προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε κορυφαία νοσοκομεία σε διάφορες χώρες, για διάστημα τριών έως πέντε εβδομάδων, τον τρόπο λειτουργίας ιατρικών τμημάτων & μονάδων, ιατρικές επεμβάσεις και κλινικές διαγνώσεις. Ο σκοπός είναι να γνωρίσουν από κοντά το νοσοκομειακό περιβάλλον και τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, ώστε να διαμορφώσουν ξεκάθαρη άποψη για τον κλάδο ιατρικής που θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

Tο Metropolitan General είναι το μόνο θεραπευτήριο στην Αθήνα που επιλέχτηκε για την υποστήριξη του συγκεκριμένου προγράμματος, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του και τη διεθνή του φήμη ως πρότυπο θεραπευτήριο. Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν επισκεφθεί την Κλινική 86 ξένοι φοιτητές, τόσο από την Αμερική όσο και από ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα.

Συντονιστής και Υπεύθυνος Ιατρός του προγράμματος είναι Dr. Βασίλης Παπαπαναγιώτου, Διευθυντής της Γ΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Metropolitan General

Πηγή: skai.gr