Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για τις συζύγους των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά

Η εταιρεία DPort Services - που υποστηρίζει τη λειτουργία και τη διαχείριση του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά- βρίσκεται κοντά στους εργαζομένους της και το αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία.

Πάντα με επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, προχωρά σε μία ακόμη πρωτοβουλία- προσφορά  για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Σε συνδυασμό με τις Παγκόσμιες Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η DPort Services σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital, προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση από Ειδικό Ιατρό Μαστολόγο, στις συζύγους των εργαζομένων, στις Προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ.

Όλη η διαδικασία παρέχεται οργανωμένα μέσα από την εφαρμογή του DPort Intranet, από τις αρχές Νοεμβρίου και σε βάθος χρόνου 10 μηνών.

Η DPort Services παρέχει ένα συνολικό φάσμα Λιμενικών Υπηρεσιών που απαιτούνται για τη λειτουργία του σύγχρονου τερματικού σταθμού στο Λιμάνι, με στόχο την καθιέρωσή του σε πρωταγωνιστή στο δίκτυο της ναυτιλιακής κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Πηγή: skai.gr