Υπόθεση κακοποίησης 19χρονης: Δεν ήταν η μόνη- Για κύκλωμα σωματεμπορίας μίλησε η δικηγόρος της

Νέες αποκαλύψεις φέρνει η υπόθεση κακοποίηση της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη . Μετά την σοκαριστική κατάθεση της κοπέλας , στην οποία ανέφερε πως ο πατέρας της την βίαζε επί χρόνια και ότι ο απότακτος αστυνομικός την κακοποιούσε και την ανάγκαζε να εκδίδεται, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για ολόκληρο κύκλωμα σωματεμπορίας νεαρών κοριτσιών.

Για το κύκλωμα που εξέδιδε κοπέλες έναντι αμοιβής, μίλησε η δικηγόρος της 19χρονης η οποία υποστήριξε πως από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεσης της 19χρονης τουλάχιστον άλλα 3 κορίτσια επικοινώνησαν μαζί της και είχαν να της δώσουν περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα.

Η 19χρονη που είχε πέσει θύμα του συγκεκριμένου κυκλώματος ζήτησε μάλιστα να δωθούν στη δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία του απότακτου αστυνομικού όσο και του πατέρα της. Ήδη έχουν συλληφθεί οι δυο άντρες, μαζί με άλλον έναν 32χρονο ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων

Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, αναλυτικά δήλωσε: «Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου 3 κοπέλες οι οποίες έχουν περάσει από τα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου και μια εκ των οποίων μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέριες για περισσότερους ανθρώπους που συμμετέχουν στο κύκλωμα.»

Πηγή: skai.gr