Υπόθεση Φουρθιώτη: Τι φέρονται να ομολόγησαν τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

Στον εισαγγελέα έχουν παραπέμθει ο παρουσιαστής Μένος Φουρθιώτη και δυο ακόμη άτομα που έχουν συλληφθέν από χθες αντιμετωπίζοντας και οι τρεις σοβαρές κατηγορίες.

Οι δυο φέρεται να έχουν ομολογήσει ότι ο Μένος Φουρθιώτη τους έδωσε από 20 χιλιάδες ευρώ στον καθένα  για να πυροβολήσουν εναντίον του σπιτιού του στον Διόνυσο, αλλά και να τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του γκαράζ του προκειμένου να συνεχιστεί η φρούρηση του από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί και τηλεφωνικές συνομιλίες του Φουρθιώτη μαζί τους πριν το γνωστό επεισόδιο στην Νέα Ερυθραία κατά το όποιοι οποίο οι δυο πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών.

Όπως έχει προκύψει από την βαλλιστική έρευνα οι δυο κάλυκες που βρεθήκαν στην Νέα Ερυθραία έχουν πέσει από το ίδιο καλάσνικοφ με τους εννέα που ριχτήκαν την επόμενη ημέρα εναντίον του σπιτιού του Φουρθιώτη στον Διόνυσο, Επίσης έχει ταυτοποιηθεί το DNA του ενός σε σακίδιο που άφησε στο σημείο του επεισοδίου στη Νέα Ερυθραία. Και οι δυο δράστες φέρονται να εμπλέκονται σε σπείρα εκβιαστών που δρούσε στον Πειραιά,

Στα σπίτια τους φέρεται να έχουν βρεθεί 30 χιλιάδες ευρώ.

Missing media item.
Πηγή: skai.gr