Υφ. Προστασίας του Πολίτη: Η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στις δοκιμαζόμενες οικογένειες των 2 αστυνομικών

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε, από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου προς τις οικογένειες των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, του 33χρονου Βαγγέλη Νοίδη πατέρα ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του και του 25χρονου Αντώνη Νίκου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στις δοκιμαζόμενες οικογένειες τους.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από σήμα που έλαβαν από το κέντρο 'Αμεσης Δράσης να μεταβούν στον 'Αγιο Κοσμά και να συνδράμουν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά.

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο αστυνομικών που δοκιμάζονται και να τους ευχηθώ καλή δύναμη. Το χθεσινό τραγικό περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ οι οποίοι επιχειρούν, σε κάθε γωνιά της χώρας, να ανταποκριθούν άμεσα στα καθήκοντα τους. Είναι χρέος όλων να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες τους που δοκιμάζονται και ακριβώς αυτό θα πράξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες εξέφρασαν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ