Κλείσιμο

«Χήρα της Κοιλάδας» : Η κόρη μου είναι αθώα λέει η μητέρα της κατηγορουμένης

«Τον αγάπησε, τον ερωτεύτηκε» είπε για την κόρη της η μητέρα της κυρία Γεωργία. «Τον γνώρισε όταν η Δήμητρα ήταν 16. Είχαν 5-6 χρόνια διαφορά. Μικρός ήταν κι αυτός, δεν ήταν μεγάλος. Και ο γαμπρός μου την αγαπούσε, και η Δήμητρα πάρα πολύ. Ο πρώτος της κι ο τελευταίος της. Ήταν ένα ζευγάρι νορμάλ. Δεν είχαν εντάσεις, δεν είχαν καβγάδες» είπε η κυρία Γεωργία, μητέρα της « Χήρας της Κοιλάδας», που κατηγορείται ότι σκότωσε τον ναυτικό σύζυγό της, στον ΣΚΑΙ.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό και υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα η χήρα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του καπετάνιου.

«Εγώ τον γιο μου έχασα, όχι τον γαμπρό μου»  τονίζει η μητέρα της κατηγορούμενης υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η κόρη της είναι αθώα.

Η εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε το θύμα δεν είχε γίνει αντιληπτή από την οικογένεια, αναφέρει η κυρία Γεωργία η οποία τονίζει πως δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε, ενώ απέδωσε σε κουτσομπολιά του χωρίου αναφορές πως ο καπετάνιος ζήλευε και να υποψιαζόταν ότι η κατηγορούμενη Δήμητρα είχε κι εκείνη κάποιο σχέση εκτός γάμου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορούμενης, ο θάνατος του καπετάνιου οφείλεται σε αυτοκτονία. Το θύμα έφερε δύο τραύματα από σφαίρα, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι που ήταν και το θανατηφόρο ωστόσο η υπεράσπιση της κατηγορούμενης αναφέρει πως έχουν υπάρξει περιπτώσεις αυτοχειρίας με περισσότερους από έναν πυροβολισμούς.
 

Πηγή: skai.gr