Βρήκαν το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο και τα ρούχα της

Το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης δύτες στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου ερευνών σε σχέση με την αποτρόπαια δολοφονία. 

Η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου αναφέρει ότι το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στα βράχια στο σημείο όπου πέταξαν το άψυχο κορμί της νεαρής Ελένης όπως ομολόγησε ο 19χρονος αλλοδαπός. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

 

Έρευνες διεξάγονται παράλληλα και στην εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα όπως βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Οι αρχές έχουν μεταξύ άλλων συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε την Τρίτη στο Διδυμότειχο όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σε κλίμα οδύνης. 

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε στο STAR ότι η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα.

 

Πηγή: skai.gr