Βρετανικά ΜΜΕ: Πρωτοσέλιδο η ομολογία του πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν, στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο ξένος Τύπος είχε ασχοληθεί από την αρχή με την υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, θεωρώντας δύσκολη την εύρεση υπόπτων.

Η βρετανική Sun, είχε γράψει ότι οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος ξεθωριάζουν. Τιε τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει, φέρνουν ξανά στο «φως» και τα πρωτοσέλιδα μεγάλων βρετανικών δικτύων,  

Η Sun φιγουράρει στο πρωτοσέλιδό της την ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και αναφέρει: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».

Η βρετανική Daily Mail, στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του. Ο πιλότος τη σκότωσε όταν εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί της, είπε στην αστυνομία ύστερα από πολύωρη ανάκριση και αφότου το βιομετρικό ρολόι της Κάρολιαν κατέστρεψε την ιστορία που είχε σκηνοθετήσει ο  Μπάμπης».

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Στη σοκαριστική υπόθεση αναφέρεται και η Mirror η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο δράστης, για το μνημόσυνο της συζύγου του.