Κλείσιμο

Βίντεο από την τραγωδία στη Ρόδο: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής των νεαρών kitesurfers

Βίντεο από το φρικτό δυστύχημα στη Ρόδο που οδήγησε στο θάνατο δύο εφήβους ηλικίας 15 και 13ων ετών, δημοσιεύει το parapona-rodou.

Τα δυο αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από τη Βρετανία, έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν θαλάσσιο σπορ στη Λίνδο, όταν έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτό τους. Παρασύρθηκαν από τους ανέμους και έπεσαν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας.

Αδελφός των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι και ο τρίτος νεαρός που επέβαινε στο αλεξίπτωτο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου και ιδιοκτήτης της εταιρίας θαλασσίων σπορ που συνελήφθη χθες, αφέθηκε σήμερα Πέμπτη ελεύθερος έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και να συγκεντρωθεί το απαραίτητο υλικό και οι μαρτυρίες που απαιτούνται για την υπόθεση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki, είχε πει νωρίτερα στους λιμενικούς, ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι το κακό έγινε εξαιτίας των απότομων ριπών ανέμου που χτύπησαν αρχικά το σκάφος και στη συνέχεια το αλεξίπτωτο που τραβούσε με τα τρία παιδιά.

Πηγή: skai.gr