Κλείσιμο

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό μετά τη νέα συμπληρωματική κατάθεσή της στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. 

Η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα εξέδωσε τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης που αφορούν κατηγορούμενους πλέον, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην αστυνομία, παραδεχόμενοι ότι είχαν συνομιλήσει μέσω  διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι είχαν συναντηθεί μαζί της. Ωστόσο, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε ότι είχε γενετήσιες πράξεις μαζί τους έναντι αμοιβής, όπως αναγνώρισε και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων, η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον 10 κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι έξι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι νέοι κατηγορούμενοι μετά την σύλληψη τους θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται από τις αρχές.

Οι έρευνες για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό συνεχίζονται. 

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ