Τράπεζα Πειραιώς - Alpha Bank: Διευκρινίσεις για την επαναλειτουργία των καταστημάτων αύριο

Διευκρινίσεις για την επαναλειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων αύριο Πέμπτη έδωσαν Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. 

Όπως αναφέρει η Tράπεζα Πειραιώς, με γνώμονα τις κατευθύνσεις της Πολιτείας για ασφαλέστερη πρόσβαση εργαζομένων και πελατών, ενημερώνει το συναλλακτικό κοινό, ότι η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων που θα ανοίξουν στις πληγείσες Περιφέρειες (Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κρήτης και νοτίου Αιγαίου) για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ορίζεται στις 10 πμ..

Περαιτέρω, ενημερώνει ότι λόγω των επικρατουσών συνθηκών, ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να μη λειτουργήσουν καθόλου. Ως εκ τούτου συνιστάται, πριν την μετάβαση των συναλλασσομένων σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα. 

Σε συνέχεια των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κακοκαιρία "Ελπίς", η έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank στις περιφέρειες Αττικής και Κρήτης για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ορίζεται στις 10:00 πμ τονίζει η τράπεζα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr