Tραγωδία στο Αττικόν: Πίστευε ότι είχε χειρουργηθεί άδικα ο δράστης και αυτόχειρας (vid)

Επίσκεψη στη νοσηλεύτρια που δέχτηκε επίθεση στο Αττικό Νοσοκομείο, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κάνοντας λόγο για τραγικό γεγονός. 
Ο δράστης και αυτόχειρας στη συνέχεια - σύμφωνα με τη σύζυγό του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και απέδωσε την πράξη του σε εκδίκηση. 

Πίστευε πως οι γιατροί τον είχαν άδικα υποβάλει σε επέμβαση, έψαξε την εκδίκηση προσπαθώντας να σκοτώσει τη νοσηλεύτρια στο Αττικόν.

 Όπως υποστήριξε η σύζυγος του 59χρονου άνδρα που σόκαρε την  κοινή γνώμη με την αγριότητα της επίθεσης με μαχαίρι και την απόφασή του να αυτοκτονήσει, δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το πρωί ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε στο δωμάτιο της την άτυχη νοσηλεύτρια και τόνισε πως πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός.

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας, την Εύη, την οποία στηρίζουμε όλοι, το υπουργείο υγείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.


Η  32χρονη νοσηλεύτρια και μητέρα 2 παιδιών, μετά την επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της και  υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων .

Ο δράστης που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο μετά την άγρια επίθεση σε βάρος της νοσηλεύτριας επρόκειτο να πάρει εξιτήριο την ημέρα του σοκαριστικού συμβάντος. Πλέον αυτό που όλοι αναμένουν είναι να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατόν η 32χρονη νοσηλεύτρια.
 

Πηγή: skai.gr