Τραγωδία στις Θεσπιές: Πατέρας και γιός νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών - Μία σύλληψη

Σε τραγωδία κατέληξε η συμπλοκή μεταξύ εργαζομένων σε εταιρεία σεκιούριτι στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας, όταν υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο εταιρειών «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του. Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, ενώ βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο που έγινε η συμπλοκή βρέθηκαν κάλυκες. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να προσπαθήσει να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της άλλης εταιρείας «σεκιούριτι» που εμπλέκεται στο περιστατικό, ενώ ο γιός του νοσηλεύεται επίσης στον Ευαγγελισμό, από την ανταλλαγή πυρών.

Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους, για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και Σχηματαρίου. 

 

Πηγή: skai.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ