Νέα παράταση στο θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης – Την Τρίτη στην ανακρίτρια το πόρισμα «καταλύτης»

Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί στην πέμπτη ανακρίτρια ο φάκελος με το τελικό πόρισμα που αναμένεται να αποτελέσει τον "καταλύτη" για τις μετέπειτα εξελίξεις της υπόθεσης. 

Tο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης έχουν εκδοθεί και θα σταλούν με e-mail το απόγευμα. Θα τις παραλάβει ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος, ο οποίος θα συντάξει το πόρισμα, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα σφραγιστεί, και θα αποσταλεί στην πέμπτη ανακρίτρια υπηρεσιακώς το πρωί της Τρίτης. 

Αυτό που απομένει ουσιαστικά, είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί  με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Την πρώτη εικόνα το εργαστήριο του ΑΠΘ την είχε από την πρώτη ημέρα. Το δείγμα είχε σταλεί στην Ελβετία από τις 17 Ιανουαρίου.

Όπως είχε γράψει το ThessToday.gr, η ώρα για το αυριανό «ραντεβού» επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

thesstoday.gr - skai.gr