Το παράπονο Τσιτσιπά: Άδικες οι κατηγορίες που μου προσάπτουν-Ξέρω πως δεν μ’ αγαπούν όλοι

Εκτός του Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τέθηκε αντιμέτωπος χθες και με τις αποδοκιμασίες από το κοινό που παρακολούθησε το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του με αφορμή τα toilet break επισημαίνοντας ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι άδικες και αναληθείς.

«Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι. Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς. Αυτή για το ματς στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το λέει», ήταν το σχόλιό του και για τα όσα έχει πει εις βάρος του ο Σβέρεφ και συνέχισε για τις κατηγορίες του κόσμου...

«Νιώθω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι εδώ για το σόου. Θέλουν να δουν τένις, είναι ανυπόμονοι, ειδικά η νέα γενιά. Θέλουν να τελειώνει γρήγορα. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάξω τα βρεγμένα ρούχα μου. Προφανώς, είναι μεγάλο θέμα. Και δεν συζητιούνται άλλα πράγματα, όπως παίκτες που παίρνουν περισσότερο χρόνο και εγώ να κρυώνω, να μη νιώθω το παιχνίδι μου, όταν πρέπει να περιμένω 30 με 35 δευτερόλεπτα μεταξύ των σερβίς. Και σε ένα από τα ματς μου εδώ έπρεπε να περιμένω πολύ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σερβίς. Δεν παραπονέθηκα. Δεν ξέρω γιατί όλοι είναι ξαφνικά εναντίον μου, ειδικά όταν άλλοι παίκτες δεν ακολουθούν τους κανόνες και δεν τηρούν τα 25 δευτερόλεπτα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr