Το ευχαριστώ της οικογένειας του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στην ΕΛ.ΑΣ

Επιστολή απέστειλε η οικογένεια του άτυχου 25χρονου Νικόλα Μουστάκα που έχασε τη ζωή του στον Λόφο του Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου μετά από επίθεση που δέχθηκε.

Στην επιστολή η οικογένεια Μουστάκα εκφράζει τις ευχαριστίες στους άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών όσο και για τον τρόπο με τον οποίο από την αρχή προσέγγισε και στήριξε την οικογένεια.

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας αναφέρει:

Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιου μας Νικόλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ. Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Ν. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμους, καθώς και το λοιπό προσωπικό.

Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιου μας, Νικόλα.

Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα.

Πηγή: skai.gr