Το… δις εξαμαρτείν για ιδιοκτήτη μπαρ - Χειροπέδες και πρόστιμα για παράβαση λοκντάουν

Το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» ειδικά αν είναι ιδιοκτήτης μπαρ… Στα «πράσα» πιάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς παραβίασε τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς το μπαρ που διατηρεί ήταν ανοιχτό, ενώ -εκτός από τους πελάτες- βρίσκονταν σε αυτό και εργαζόμενοι οι οποίοι -θεωρητικά- ήταν σε αναστολή!

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-03-2021) όταν κατά τον έλεγχο στο συγκεκριμένο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν σε αυτό ο ιδιοκτήτης του, δύο γυναίκες ως εργαζόμενες, καθώς και τρεις θαμώνες.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε καταγραφικό που ήταν εγκατεστημένο στο κατάστημα χωρίς τη σχετική άδεια το οποίο χρησιμοποιούνταν για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου!

Επίσης 300αρια «έπεσαν» ως πρόστιμα στους παρευρισκόμενους για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς μεταδοτικής ασθένειας,
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ο 58χρονος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και το Φεβρουάριο.
 

Πηγή: grtimes.gr