Τι είπε η 33χρονη μάνα της Τζωρτζίνας στο συνήγορό της Απόστολο Λύτρα - Η ανακοίνωση παραίτησης

Με την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας επικοινώνησε τηλεφωνικά ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τη σύλληψή της.

Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο δικηγόρος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Η δήλωση Λύτρα ότι παραιτείται

«Ανέλαβα  την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση,  κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης  από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».  

Δυο πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος της 33χρονης είναι ήδη στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονία της 9χρονης, και ελέγχεται η συμπεριφορά και η συμμετοχή τους ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου.
 
Παράλληλα, εκτός της 9χρονης και των δύο αδελφών της σημειώνεται ότι απεβίωσε και η σπιτονοικοκυρά που είχε σταθεί στην οικογένεια. Οι αρχές θα ελέγξουν εάν όντως πέθανε από καρκίνο όπως έλεγε η 33χρονη, ή ήταν ένα ακόμα θύμα της.

Ο γγ. των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», χαρακτήρισε «αψεγάδιαστη» τη δικογραφία και χαιρέτισε τη μεθοδική δουλειά των συναδέλφων του και αποκάλυψε πως είχαν καταλήξει από την αρχή στο συμπέρασμα πως εκείνη είναι η δολοφόνος.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί. Εάν υπάρχουν συνεργοί, η αστυνομική έρευνα θα το πάει στη Δικαιοσύνη. Εγώ νομίζω ότι ξέρουν οι συνάδελφοί μου και έχουν καταλήξει», τόνισε επίσης.
 

Πηγή: skai.gr