Θρίλερ στον Βόλο - Τον έκλεψαν και απήγαγαν την κοπέλα του

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θύμισε ληστεία με την απειλή μαχαιριού, ο τραυματισμός ενός 29χρονου και η απαγωγή της κοπέλας του 23 χρονών, λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ τοξικομανών, χθες τα ξημερώματα στον Βόλο. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν δύο άτομα 28 και 38 χρονών, σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών και θύμα ένας 29χρονος φίλος τους, με την κοπέλα του, σύμφωνα με το magnesianews.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Βόλο.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αρπαγής, σε βαθμό κακουργήματος.

Στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, οι δύο δράστες πήγαν σε σπίτι όπου διαμένουν 29χρονος με την 23χρονη σύντροφό του και με την απειλή μαχαιριού, απειλών και τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον άντρα ελαφρά στο πόδι, ενώ έκλεψαν από την κατοχή των παθόντων το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 €, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, κατά την αποχώρησή τους από το σπίτι, υπό την απειλή μαχαιριού και με απειλές, εξανάγκασαν την 23χρονη να τους ακολουθήσει ως το σπίτι τους, κατακρατώντας την παράνομα.

Νόμιζαν ότι τους «έδωσε» στην Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες και το θύμα είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών και πήγαν στο σπίτι του 29χρονου, για να ζητήσουν το λόγο, επειδή ενώ βρισκόταν έξω χθες το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, τους έγινε έλεγχος από αστυνομικούς και νόμιζαν ότι τους «έδωσε» ο 29χρονος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για απαγωγή από κοινού, ληστεία κατά συρροή και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στη συνέχεια τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, απ’ όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, διότι δεν είχαν ούτε δικηγόρο.

Πηγή: magnesianews