Θεσσαλονίκη: Ουρές στο εμβολιαστικό της Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία της 4ης ΥΠΕ και του δήμου Θεσσαλονίκης να στηθεί εμβολιαστικό κέντρο στην “καρδιά” της πόλης την μέρα της Black Friday, οπότε και παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην αγορά.

Οι πολίτες άρχισαν να σχηματίζουν ουρές, που έφτασαν μέχρι και τη Λεωφόρο Νίκης, αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στις 11 και αυτή την ώρα πραγματοποιούν άλλοι την πρώτη και άλλοι την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του covid.

Μάλιστα οι αρμόδιοι έχουν μοιράσει στον κόσμο χαρτάκια προτεραιότητας, ώστε να γνωρίζουν τη σειρά τους.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας προσερχόμενος στην κινητή μονάδα εμβολιασμού ανέφερε ότι “πρόκειται για μια πρωτοβουλία ώστε να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί και να να μπορέσουμε να κάνουμε σε αυτή εδώ την πλατεία σε μερικές μέρες τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

“Για άλλη μια φορά ο δήμος Θεσσαλονίκης και η 4η ΥΠΕ έφεραν τον εμβολιασμό στην καρδιά της πόλης, αυτή τη μέρα που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην αγορά” συμπλήρωσε, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι “εκμεταλλευτήκαμε την ημέρα που ξέρουμε ότι ο κόσμος κινείται στην αγορά και προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία”, ενώ διευκρίνισε ότι αντί για 6 εμβολιαστικές γραμμές που προβλέπονταν στήθηκαν 8 και αναμένεται να περάσουν περίπου 600 πολίτες για να εμβολιαστούν σήμερα.

Πηγή: GR TIMES