Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε με τον «Άλλο Άνθρωπο» στην πλατεία Αριστοτέλους - Δείτε Βίντεο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη Θεσσαλονίκη

Ο διάσημος τραγουδιστής «σήκωσε μανίκια» και άρχισε να ψιλοκόβει τα λαχανικά για τη λαχταριστή μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα τα μέλη της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος», οι οποίοι για άλλη μια φορά έστησαν τον μαγειρικό πάγκο, άναψαν το γκάζι με το καζάνι και μαγείρεψαν όλοι μαζί, με πολύ μεράκι και καλή διάθεση.

Πρωτοστάτης όπως πάντα ο αγαπητός σε όλους Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η ψυχή του άλλο ανθρώπου, που εδώ και χρόνια προσφέρει ζεστό φαγητό, σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο, με αποστολές σε περιοχές που χρήζουν βοήθειας.

Δείτε βίντεο:

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πρόκειται να πραγματοποιήσει απόψε, βρήκε την ευκαιρία να συνδράμει στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” άλλος άνθρωπος” στην καρδιά της πόλης, αμέσως “σήκωσε μανίκια” και άρχισε να ψιλοκόβει τα λαχανικά για τη λαχταριστή μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών που περιλαμβάνει σήμερα το μενού.

Μαζωνάκης

Να αναφερθεί ότι ο τραγουδιστής είναι γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, καθώς και για τα διασκεδαστικά βίντεο με εκτέλεση συνταγών που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της εθελοντικής ομάδας ” ο άλλος άνθρωπος”.
Άλλωστε τα έσοδα των συναυλιών όλης της καλοκαιρινής περιοδείας του φέτος θα διατεθούν στην ομάδα.

Αν και η θερμοκρασία ήταν υψηλή και ο ήλιος καυτός, το μαγείρεμα στέφθηκε με επιτυχία, ενώ οι εθελοντές συγκίνησαν τους περαστικούς από την Αριστοτέλους, με την προσήλωση τους στην προσφορά.

Μαζωνάκης

“Το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι”. Με αυτό το σύνθημα τα μέλη της ομάδας, δούλεψαν ομαδικά για να κάνουν το τραπέζι σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν την εθελοντική ομάδα, ότι η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» ετοιμάζει κάθε μέρα μαγειρεμένο φαγητό το οποίο και προσφέρεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια δράση αγάπης και αλληλεγγύης η οποία ξεκίνησε το 2011 από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, που όπως λέει συχνά «το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι».

Μαζωνάκης

Πηγή: GRTIMES