Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνέλαβε... αγριογούρουνο -Έκανε βόλτες στην Τούμπα

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης από την... κάθοδο αγριογούρουνου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Σύμφωνα με το Voria.gr, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν τη φιλοζωική και μέχρι να γίνει η παραλαβή του άγριου ζώου, ένας εκ των αστυνομικών το συγκρατούσε από τα πόδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Northmeteo.gr στο Facebook.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Δράση για την Άγρια Ζωή, τονίζοντας ότι επρόκειτο για ένα νεαρό θηλυκό αγριογούρουνο που άθελά του βρέθηκε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Έτρεχε πανικόβλητο μέσα στους δρόμους ώσπου πολίτες κατάφεραν το εγκλώβισαν μέχρι να φτάσουμε εμείς εκεί», αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικές εικόνες.

Όπως επισημαίνει, κρίθηκε ότι το ζώο δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί και αφέθηκε ελεύθερο.

 

Πηγή: Voria.gr