Θεσσαλονίκη: Από ανακοπή ο θάνατος της 12χρονης – «Τη βρήκαμε μελανιασμένη» είπε ο πατέρας της

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού πήγε το πρωί στο δωμάτιο της και βρήκε το κορμάκι της 12χρονης κόρης της μελανιασμένο - Τι είπε η ιατροδικαστής.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον ξαφνικό θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Το 12χρονο κορίτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας της στη Voria.gr, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου, δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού σύμφωνα με όσα του είπε η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία - νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι.

Ο πατέρας της 12χρονης αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, λέει στη Voria.gr, ότι το κοριτσάκι έκανε κάθε χρόνο ένα ετήσιο τσεκ απ και καρδιολογικό έλεγχο, και μάλιστα το τελευταίο ήταν πριν 3 μήνες και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Η μητέρα της όταν πήγε το πρωί στο δωμάτιο της, διαπίστωσε ότι το κορμάκι του ήταν μελανιασμενο και άρχισε να ουρλιάζει, ο πατέρας άρχισε ο ίδιος με τις όποιες γνώσεις διαθέτει να του κάνει τεχνητή αναπνοή, έχω παράλληλα στο σπίτι έφτασαν ασθενοφόρα, ωστόσο οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν άκαρπες.

Το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Η οικογένεια έχει άλλο ένα κοριτσάκι δέκα ετών.
 

Πηγή: voria.gr