Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονου

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Νικολάου Κονόμα, ο οποίος βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος χάθηκε το Σάββατο, από το σπίτι του στην περιοχή της Πυλαίας, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το απόγευμα του Σαββάτου, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.

Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που χτένισαν την περιοχή σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Αποτέλεσμα της άμεσης κινητοποίησης ήταν, ο εντοπισμός του ηλικιωμένου λίγες μόνο ώρες μετά την ενεργοποίηση του Silver Alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ηλικιωμένο εντόπισε αστυνομικός της ομάδας Ζ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή της Βούλγαρη. Ο 76χρονος καθόταν στο πεζοδρόμιο και είχε σημάδια κόπωσης και φαινόταν αποπροσανατολισμένος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και ο ηλικιωμένος παρελήφθη από περιπολικό και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας και στη συνέχεια επέστρεψε  σώος στην οικογένειά του.