Κλείσιμο

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Τον 60χρονο επισκέφτηκε ο γιος του -Απολογείται σήμερα

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο 60χρονος δράστης του πρωτοφανούς τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών.

Τον καθ’ ομολογίαν δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το ένα από τα δύο του παιδιά, και πιο συγκεκριμένα ο γιος του.

Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο αυτά παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης (βασικός ύποπτος τότε) ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Επίσης, όπως μας τόνισαν ήταν η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του που οδήγησε και τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Μαρακάκης-Καλλιακμάνης για φονικό στην Ανδραβίδα: Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή.

Πρόσθεσε ότι η Αμαλιάδα είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, λέγοντας πως οι αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δράστης ήταν γνωστό ότι έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε.