Κλείσιμο

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Τεντόγλου

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία!» αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.

"Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία" αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου.

Μητσοτάκης: Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια

"Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Ολυμπιονίκης μας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη λαμπρή αθλητική του καριέρα γεμίζοντας όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια" αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στα social media για την χρυσή διάκριση του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Αλέξης Τσίπρας: Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών

«Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Νίκος Ανδρουλάκης : Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, γέμισε όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια

"Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Ολυμπιονίκης μας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη λαμπρή αθλητική του καριέρα γεμίζοντας όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια" αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στα social media για την χρυσή διάκριση του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δένδια

"Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου", ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

"Επιβεβαίωσε και πάλι ότι ανήκει στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού!"

Συγχαρητήριο μήνυμα Μ. Βαρβιτσιώτη 

"Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

"Για μια ακόμη φορά μας έκανες υπερήφανους που σήκωσες την ελληνική σημαία στην κορυφή του κόσμου", πρόσθεσε.

Τεντόγλου: «Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, τόνισε ότι περίμενε τη μεγάλη επίδοση.

«Το μετάλλιο του αφιερώνω στους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν από τα Γρεβενά οδικώς», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Μου έδωσε χαρά που ήταν εδώ. Είναι δύσκολο. Όλα τα αθλήματα έχουν τη δυσκολία τους. Να μείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα. Μετά το πρώτο άκυρο άδειασα. Πιστεύω ότι γίνεται να κάνω ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Πρέπει να κάνω μία καλή προετοιμασία. Πρέπει να ανεβάσω όλες τις παραμέτρους. Γίνεται να κάνω παραπάνω. Γιατί όχι 8.70 στον ανοιχτό».

Για το τι σκεφτόταν στον αγώνα: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κερδίσω. Δεν ήταν τόσο δυνατό το επίπεδο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερο από όσο πίστευα. Πίστευα ότι θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Πίστευα ότι ο Τόμπλερ θα κάνει 8.35. Πίστευα ότι θα έκανα 8.44. Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο είχα καλή διάθεση. Με τρελαίνει ο αγώνας! Μετά το πρώτο άλμα, έκανα το δεύτερο και είπα πάμε για ευρωπαϊκό ρεκόρ. Θα κάνω μία καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος στο Παγκόσμιο του Ανοιχτού. Ελπίζω να είμαι καλά και υγιής».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Έλληνα άλτη, Γιώργος Πομάσκι, είπε: «Για μένα ήταν το μόνο χρυσό που μου έλειπε. Ευχαριστώ που μου το χάρισε. Κανένας δεν ξέρει πού θα φτάσει. Εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Πηγή: skai.gr