Κλείσιμο

Τα παράδοξα με τον αρνητή δικηγόρο και την νοσηλέυτρια με τους μαϊμού εμβολιασμούς

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη που δικάζεται στις 14 Ιανουαρίου στο τριμελές εφετείο πλημμελημάτων για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διενήργησε έλεγχο στην εταιρεία που διαχειρίζεται το περιβόητο nikosantoniadistv, το διαδικτυακό κανάλι στο οποίο χρεώνει με 15€ όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την αντιεμβολιαστική του δράση με τον ίδιο να επιτίθεται εκ νέου στις δικαστικές αρχές.

Εξακολουθεί να βάλλει κατά πάντων και να κάνει βγάζει πύρινα κηρύγματα κατά του εμβολίου

Ο ίδιος παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό του δικηγορικού συλλόγου, όχι επειδή κινήθηκαν οι δικηγόροι – κατά συναδέλφου τους-αλλά αυτοδίκαια, λόγω της ποινικής δίωξης.

Παλαμάς Καρδίτσας

Ακόμα μεγαλύτερος παραλογισμός εξελίσσεται στον Παλαμά της Καρδίτσας, όπου όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, η 44χρονη διοικητική υπάλληλος που φέρεται να εμβολίαζε εικονικά δεκάδες πολίτες – ακόμα και υγειονομικούς με χρηματικό αντίτιμο έχει τεθεί σε αργία και εξακολουθεί να πληρώνεται – με το 50% του μισθού της

Παρόλο που κατηγορείται για αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης

«Πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα, αναστολή δηλαδή εργασίας και να μην πληρώνονται. Τέτοιες πράξεις πρέπει να τιμωρούνται τάχιστα», τόνισε με αφορμή το περισταστικό ο Αρεοπαγίτης ε.τ. Λέανδρος Ρακιντζής

Η υπόθεση μπορεί να τελεσιδικήσει ακόμα και σε 10 χρόνι  και μέχρι τότε η υπάλληλος θα λαμβάνει το μισό μισθό της.
 

Πηγή: skai.gr