Σύζυγος θύματος στα Μέγαρα:  Άκουσα τον άντρα μου να λέει «ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό περιστατικό στα Μέγαρα, όταν 50χρονος σκότωσε τον 48χρονο αδελφό της συζύγου του και τραυμάτισε την σύζυγο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του ΣΚΑΪ η σύζυγος του 48χρονου κατέθεσε στις αρχές τα εξής:

«Ήταν γύρω στις 19:00 κι ενώ βρισκόμουν στην αυλή του σπιτιού μας, άκουσα κάποιον να ζητά τον σύζυγό μου. Αρχικά, δεν κατάλαβα ότι ήταν ο κατηγορούμενος. Φώναξα τον άντρα μου που ήταν στην ταράτσα κι όταν εκείνος κατέβαινε από τη σκάλα, το άτομο που βρισκόταν έξω, έσπρωξε την πόρτα και τότε είδα ότι ήταν ο γαμπρός του. Εκείνος έβγαλε ένα όπλο και με πυροβόλησε στο πόδια. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει: Ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε».

Την ίδια στιγμή συνάδελφος του θύματος ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι ο 48χρονος είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του και στο παρελθόν. «Ηταν γνωστό αυτό, ότι υπάρχει μία προβληματική κατάσταση και ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού. Χωρίς όμως να τις αξιολογήσουμε ούτε αυτός καθώς το έλεγε ούτε εγώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας. Δεν φοβόταν. Ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση. Τον απασχολούσε αυτή η προβληματική κατάσταση. Είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει», είπε ο συνάδελφος του 48χρονου. 

Από την πλευρά του, ο αδερφός του δράστη ανέφερε στην κατάθεση του ότι ο 50χρονος ήταν σε σοκ και δεν θυμόταν τι είχε γίνει. «Την Πέμπτη γύρω στις 19.30 μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, στα Μέγαρα, για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει. Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Όταν συναντηθήκαμε τον είδα σε κατάσταση σοκ. Έμοιαζε σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και έτσι δεν τον ρώτησα τίποτα».

Επιπλέον ο αδερφός του 50χρονου εξήγησε ότι η κατάσταση της σχέσης με την σύζυγο του τον είχε αγχώσει: «Ο χωρισμός με την γυναίκα τον είχε στρεσάρει. Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί. Από το φονικό καταλαβαίνω ότι μάλλον θεωρούσε υπεύθυνο για το χωρισμό τους, τον αδελφό της εν διαστάσει συζύγου του».