Σύζυγος Παπαντωνίου : O Γιάννος είναι ακέραιος, αξεπέραστος και τζέντλεμαν

Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, υπογράμμισε η σύζυγος του, επίσης προφυλακισθείσα, Σταυρούλα Κουράκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και τη Μαίρη Μπενέα.

Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες, τόνισε  προσθέτοντας μάλιστα πως η εύρωστη οικονομική του κατάσταση έκανε κατά καιρούς πολλούς να απορούν με την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;» Ακουγόταν όπως αναφέρει.

Μάλιστα, η σύζυγος του κου Παπαντωνίου, περιγράφει τον σύντροφο της ως μια προσωπικότητα που δεν δύναται να ξεπεράσει κανείς μέχρι σήμερα.

«Είναι αξεπέραστος.» λέει συγκεκριμένα η κα Κουράκου, η οποία όπως παραδέχεται δεν νιώθει θυμό, προς το σύστημα με αφορμή τα τραγικά που βιώνει, αλλά αντίθετα αγάπη για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τα παιδιά της. 



Δεν έχουμε καμία ταύτιση με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Δεν ζήσαμε ποτέ έτσι, δηλώνει ρητά, παραθέτοντας πως έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες με στόχο να παρουσιαστεί πως το ζεύγος Παπαντωνίου ζούσε μέσα στην χλιδή ενώ κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

"Η οικεία μας δεν έχει πισίνα,χτίστηκε σε ένα μειονεκτικό οικόπεδο 300 τετραγωνικών και η περιοχή διαμορφώθηκε σταδιακά."

Η ζωή δεν ξέρετε πως τα φέρνει, Δεν πρέπει να γελάνε και να καγχάζουν με την κατάσταση μας, τονίζει.

Ξεσπώντας σε λυγμούς η σύζυγος Παπαντωνίου πληροφορεί ότι λόγω της φυλάκισης δεν κατάφερε να παραστεί στο μνημόσυνο της μητέρας της.

Ενθυμούμενη το παρελθόν, η Κα Κουράκου εξιστορεί το πως η σχέση της με τον Γιάννο Παπαντωνίου λειτούργησε ως αφορμή να την περιθωριοποιήσουν φίλοι και συγγενής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ούτε η ίδια της η μητέρα δεν της μιλούσε, επί έναν χρόνο, θεωρώντας πως έκανε λανθασμένη επιλογή συντρόφου.

Πίστευαν ότι ο Γιάννος είναι ένας πλούσιος που ενθουσιάστηκε μαζί μου και θα με παρατήσει, ο Γιάννος όμως είναι κύριος, Τζέντλεμαν που στάθηκε με αγάπη στα παιδιά μου.

Δήλωσε η κα Κουράκου, αναφέροντας μάλιστα πως παρά τα γεγονότα, τα παιδιά αυτά τρέφουν απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπο του.

Όσον αφορά το κατηγορητήριο, το οποίο και βρίσκει αδιανόητο, η σύντροφος Παπαντωνίου εκφράζει την πεποίθηση πως αν τα χρήματα ήταν προϊόν παράνομης συναλλαγής, δεν θα είχαν τοποθετηθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αποδέχεται πάντως πως σε κάθε περίπτωση ο τρόπος που κινήθηκαν τα χρήματα είναι παράτυπος.
Πηγή: skai.gr