Κλείσιμο

Συνελήφθη σπείρα που λήστεψε δύο κοσμηματοπωλεία τον Οκτώβριο

Στη σύλληψη των μελών της σπείρας που τον Οκτώβριο διέπραξε δύο ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στην οδό Πανεπιστημίου και στους Αγίους Αναργύρους προχώρησαν οι ελληνικές αρχές.

Για τις εν λόγω ληστείες συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. τρεις αλβανοί και δύο ρομά, ενώ αρχηγός της σπείρας είναι ένας δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης.

Η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου είχε σημειωθεί στις 5 Οκτωβρίου, όταν τα τρία μέλη της σπείρας εισέβαλαν στο κατάστημα, απείλησαν με όπλο τους ιδιοκτήτες, τους χτύπησαν και αφαίρεσαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Μία εβδομάδα αργότερα, η ίδια σπείρα λήστεψε άλλο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Αιόλου στους Αγίους Αναργύρους. Ένας από τους ληστές μπήκε στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, ενώ οι συνεργοί του έσπασαν τις τζαμαρίες και απέσπασαν θήκες με κοσμήματα. Ο ιδιοκτήτης δέχτηκε χτυπήματα στην προσπάθειά του να αντισταθεί και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.
Πηγή: skai.gr