Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό μέσα σε βόθρο βρέθηκε το 18 μηνών αγοράκι που αγνοείτο

Νεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο, εντοπίστηκε το μωράκι, για το οποίο διεξάγονταν έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν. Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του.

Έρευνες για τον τραγικό θάνατο του παιδιού στα Νέα Μάλγαρα  

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δώσει η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών. Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο. Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ