Σύμπραξη Κομισιόν – Βίκυς Καγιά για την Ημέρα του Παιδιού: Διαβάζει το "κορίτσι με το καπέλο" (vid)

Σύμπραξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της γνωστής παρουσιάστριας και μοντέλου Βίκυς Καγιά στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού που καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση το ΟΗΕ και γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου. 

«Ευχαριστούμε τη Βίκυ Καγιά για την ανάγνωση του ‘’Βιβλίου των Ονείρων’’ της Κομισιόν. Ακούστε την ευαίσθητη ιστορία του ‘’κοριτσιού με το καπέλο’’» ήταν το μήνυμα της Επιτροπής στο twitter. Πρόκειται για την ιστορία της 13χρονης Μάχα μετανάστριας από τη Συρία που ζει σήμερα στην Ιορδανία. 

 

«Σήμερα στο #WorldChildrenDay, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις ιστορίες των παιδιών από τη #Syria των οποίων η ζωή έχει διαταραχθεί μετά από σχεδόν # 10 χρόνια συγκρούσεων. Έφυγαν προς την #Jordan, #Lebanon και #Turkey όπου η #EuropeanUnion και η #UNICEF φροντίζουν από κοινού τις ανάγκες τους για εκπαίδευση και προστασία. Όπως και κάθε άλλο παιδί στον κόσμο, τα παιδιά της #Syria έχουν όνειρα και ελπίδες. Θα ήθελα να τους τιμήσω σήμερα διαβάζοντας την αγαπημένη μου ιστορία από το #BookofDreams, διαθέσιμο στα Αγγλικά στο bit.ly/Bookofdreams» αναφέρει η Βίκυ Καγιά. 

 

 

 

Πηγή: skai.gr