Σύλληψη 18χρονου για κατοχή παιδικού πορνό

Στη σύλληψη ενός 18χρονου ημεδαπού, που κατείχε αρχειακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ παράλληλα είχε "ανεβάσει" στο Διαδίκτυο προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες νεαρής γυναίκας, 20 ετών, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν, προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων.

Ο νεαρός συνελήφθη στα Τρίκαλα, ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας και έπειτα από σχετική καταγγελία της 20χρονης, η οποία είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο έρευνας, που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι εκτός από το παιδικό πορνογραφικό υλικό, ο 18χρονος κατείχε μία σιδηρογροθιά αλλά και μία πτυσσόμενη ράβδο.

Παρά το γεγονός ότι η προανάκριση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, οι πρώτες ενδείξεις - σύμφωνα με την αστυνομία - είναι ότι ο 18χρονος δεν είναι ο ίδιος παραγωγός του παιδικού πορνογραφικού υλικού, αλλά εκτιμάται πως το "κατέβασε" στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή από το Διαδίκτυο.
Πηγή: skai.gr