Συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού

Η επιχείρηση της αστυνομίας αποφασίσθηκε μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν προχθές λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Βύρωνα και στους Αμπελοκήπους.
Συγκεκριμένα, μια ομάδα από περίπου 40 οπαδούς του Ολυμπιακού ξεκίνησε με μοτοσικλέτες από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Βίτσι 4 στην Ηλιούπολη με προορισμό τα γραφεία τους στην οδό Αγίου Μελετίου 60 στην Κυψέλη. Λίγο αργότερα όμως οι νεαροί και ενώ κινούνταν στην οδό Κατεχάκη, πέταξαν καπνογόνα εναντίον διερχόμενων αυτοκινήτων στο ύψος του Βύρωνα χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς ή να προκληθούν ζημιές.
Στη συνέχεια, οι δράστες κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο του Παναθηναϊκού και πίσω από αυτό στη διασταύρωση Παναθηναϊκού και Τσόχα πέταξαν 9 βόμβες μολότοφ εναντίον μπυραρίας που βρίσκεται στο σημείο με αποτέλεσμα να προξενήσουν ζημιές στην τζαμαρία και να τραυματισθούν τρεις θαμώνες, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του Ολυμπιακού για συμμετοχή στα επεισόδια, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Ακολούθησε έρευνα στα γραφεία της Ηλιούπολης και της Κυψέλης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός καπνογόνων και κροτίδων, ρόπαλα, σωλήνες, τσάπες και άλλα εργαλεία, μπουκάλια και πέτρες μέσα σε τσάντες. Για την υπόθεση σχηματίσθηκαν συμπληρωματικές δικογραφίες και αναζητούνται δύο άτομα υπεύθυνοι των γραφείων.
Πηγή: skai.gr