Συγκρούσεις πολιτών - ΜΑΤ στο Βόλο λόγω της επίσκεψης Σκουρλέτη (βίντεο)

Επεισόδια στο Βόλο το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας της επίσκεψης του Πάνου Σκουρλέτη για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο της πόλης.

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα πολιτών κατά της καύσης απορριμμάτων στο χώρο της ΑΓΕΤ, μέλη αριστερών κομμάτων και κινημάτων βρίσκονται έξω από το κτίριο και διαμαρτύρονται έντονα, ενώ κατά την έλευσή του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν έντονα το κ. Σκουρλέτη. Μάλιστα, διμοιρίες των ΜΑΤ απώθησαν το συγκεντρωμένο πλήθος που επιχείρησε να εισβάλει την αίθουσα στην οποία μιλά ο κ. Σκουρλέτης.Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, φωνάζοντας «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες» έλεγαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια. Παρούσα στην εκδήλωση και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.Πηγή βίντεο - φωτό: thenewspaper.gr