Συγκλονίζει μαρτυρία του καθηγητή ΤΕΦΑΑ: Καταγγέλλει δολοφονική επίθεση εναντίον του

Αυτό είναι το σημείο ακριβώς που έπεσε ο καθηγητής και τα αίματα ακόμα φαίνονται. 

«Το βράδυ δεν αναγνώριζα  τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Είμαι ευγνώμων που ζω» αναφέρει ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Νίκος Πατσανταρας,. 

Σοκ στα ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη από τον άγριο ξυλοδαρμό καθηγητή από έξω-πανεπιστημιακό. 

Ο ίδιος μιλάει για δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

«Ευελπιστώ και εύχομαι από την καρδιά μου να είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων δολοφονικών ενεργειών από εγκληματίες που χρησιμοποιούν τον πανεπιστημιακό χώρο για παράνομες και εγκληματικές ενέργειες» λέει ο καθηγητής.

Μεσημέρι Σαββάτου. Ο καθηγητής έχει μόλις παρκάρει στο χώρο της σχολής και βλέπει τον φύλακα να προσπαθεί να πείσει έναν νεαρό να βγει από τον πανεπιστημιακό χώρο.

«Και του λέει σας παρακαλώ σας είπε ο κύριος ότι απαγορεύεται. Εδώ είναι σχολή είναι πανεπιστήμιο. Περάστε έξω» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. 

Ακριβώς σε αυτό το σημείο πάρκαρε ο καθηγητής. Εκείνη την ώρα περνούσε μπροστά του ο 25χρονος μαζί με τον σκύλο του. Πίσω ο φύλακας του έλεγε ότι πρέπει να φύγει, ότι πρέπει να βγει γιατί απαγορεύεται. Όταν του έκανε την ίδια επισήμανση και ο καθηγητής εκείνος αντί να φύγει του επιτέθηκε με μανία και τον ξυλοκόπησε άγρια σε αυτό ακριβώς το σημείο.

«Όταν έφτασε κοντά μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο και επαγγελματικό τρόπο από ότι φάνηκε στη συνέχεια στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος. Αυτός συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου» περιγράφει ο καθηγητής. 

Ο φύλακας έτρεξε να βοηθήσει τον καθηγητή, ενώ άλλοι πανεπιστημιακοί κάλεσαν την αστυνομία, και μάλιστα δύο φορές, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

«Ειδοποιήσαμε την άμεσο δράση η οποία δεν ήρθε.
Τι σας είπαν; 
Ότι δεν είχαν περιπολικό…» δηλώνει ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Νίκος Αποστολίδης

«Μίλησα και εγώ και με κάποια κυρία μου είπε δεν μπορούμε να έρθουμε στον χώρο εκεί» λέει ο καθηγητής που δέχτηκε την επίθεση.  

Από την επίθεση ο καθηγητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ όπως καταγγέλλουν καθηγητές, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με εγκληματικές συμπεριφορές

Πηγή: skai.gr