Στον εισαγγελέα ο δράστης

Στον εισαγγελέα Σύρου θα οδηγηθεί την Παρασκευή ο δράστης του διπλού εγκλήματος με θύματα ηλικιωμένο ζευγάρι, που αποκαλύφθηκε στις 12 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ραχοβίτσας πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και ομολόγησε την πράξη του.

Το φρικτό έγκλημα είχε αποκαλυφθεί λόγω της δυσοσμίας που έβγαινε από το τριώροφο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην οδό Καποδιστρίου 105 στην Ερμούπολη.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μετά από κλήσεις περιοίκων βρήκαν δολοφονημένους σε προχωρημένη σήψη τους 83χρονους Ευάγγελο και Ειρήνη Δρόσου, οι οποίοι έφεραν πολλαπλά χτυπήματα στα κεφάλια τους, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου της Αστυνομίας το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έστειλε στη Σύρο κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας Αττικής για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι δράστης ήταν ο γιος του ενοικιαστή του ζευγαριού και συγκεκριμένα ενός καταστήματος που χρησιμοποιείται ως αρτοποιείο.

Όπως είπε ο συλληφθείς ο Δρόσος του ζητούσε αύξηση στο ενοίκιο και επειδή φοβόταν ότι θα τους έδιωχνε αποφάσισε να τους σκοτώσει.
Πηγή: skai.gr